Over mij

Fijn dat je mijn website hebt gevonden!

Ik ben orthopedagoog, gz-psycholoog en master in de oplossingsgerichte therapie.

Wie ik ben

Ik heb ervaring opgedaan de jeugdzorg, de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking en de forensische psychiatrie. Aanvankelijk als (regie)behandelaar, later als hoofd behandelzaken en als staflid.

Waar ik voor sta

Ik zet me graag in voor de verbetering van de kwaliteit van de zorg aan kwetsbare mensen. Mensen in de zorg werken met passie, dat is wat ik elke dag om me heen zie en waar ik vanuit ga. Soms heeft die passie meer richting nodig om effectief en efficiënt te zijn, om het verschil te kunnen maken in het leven van de kwetsbare mensen waarvoor we werken. En die richting geven, dat is míjn passie!

Wat ik doe

Ik ben geïnteresseerd , ik stel vragen en luister goed. Ik probeer op die manier een beeld te krijgen van de veranderwens. En op basis van die veranderwens stel ik samen met de opdrachtgever én de functiegroepen die betrokken zijn bij de veranderwens, een plan van aanpak op. Enthousiast en energiek richting geven, maar altijd in verbondenheid!

Wilt u met mij in zee?

Neem vrijblijvend contact op voor informatie, een prijsopgaaf of om eens te bespreken hoe ik in uw organisatie van dienst kan zijn.