Verbeteren van de kwaliteit van zorg en hulpverlening.

Dat is mijn doelstelling. Mijn jarenlange ervaring in de (jeugd)hulpverlening geeft mij nieuwe, verfrissende inzichten.

Hoe kan ik u helpen?

U kunt mij inzetten als uw organisatie gestroomlijnd dient te worden op onderstaande gebieden.

Organisatie-ontwikkeling

Organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Dat is de maatschappelijke context van zorgorganisaties ook. Dit vraagt continue evaluatie, herijking en doorontwikkeling van de inhoudelijke organisatie van het zorgaanbod.

Methodiek-ontwikkeling

Om goede zorg aan kwetsbare mensen te kunnen verlenen, is een methodische basis nodig. Het geeft betrokkene professionals houvast, geeft eenheid van visie en taal.


Team-ontwikkeling

Samenwerken is leuk als het vanzelf gaat, maar kan ook zo frustrerend zijn als dat niet het geval is. Het is een uitdaging de verschillen tussen collega’s te zien als aanvullende kwaliteiten.


Individuele ontwikkeling

Als hulpverlener breng je jezelf als belangrijkste instrument mee. Om je taken goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je jezelf kent.




Enkele opdrachtgevers

Ik werk voornamelijk voor zorginstellingen in het noorden van het land.

logo-cosis-descrCreated with Sketch.
logoCreated with Sketch.
trias_jeugdhulp-logo

Mijn expertise

Ik heb ervaring opgedaan in de jeugdzorg, de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking en de forensische psychiatrie. Aanvankelijk als (regie)behandelaar, later als hoofd behandelzaken en als staflid.

IMG_0798

Laura Wolsink

Ik ben orthopedagoog, gz-psycholoog en master in de oplossingsgerichte therapie.

Ik zet me graag in voor de verbetering van de kwaliteit van de zorg aan kwetsbare mensen. Mensen in de zorg werken met passie, dat is wat ik elke dag om me heen zie en waar ik vanuit ga. Soms heeft die passie meer richting nodig om effectief en efficiënt te zijn, om het verschil te kunnen maken in het leven van de kwetsbare mensen waarvoor we werken. En die richting geven, dat is míjn passie!

Ik ben geïnteresseerd , ik stel vragen en luister goed. Ik probeer op die manier een beeld te krijgen van de veranderwens. En op basis van die veranderwens stel ik samen met de opdrachtgever én de functiegroepen die betrokken zijn bij de veranderwens, een plan van aanpak op. Enthousiast en energiek richting geven, maar altijd in verbondenheid!

Wilt u met mij in zee?

Neem vrijblijvend contact op voor informatie, een prijsopgaaf of om eens te bespreken hoe ik in uw organisatie van dienst kan zijn.